Vrouwentrio Jam Mama

2022 Jam Mama 300x250

 

 

 

 

 

 

Jam Mama

Wij zijn een vrouwentrio bestaande uit Jessica Erdtsieck (Mijdrecht),zang – Angela Leijdekkers (Bussum), keyboard/piano en Marian Walraven (Amsterdam) percussie.

Het repertoire bevat (Nederlandstalige) easy listening nummers, die zelf geschreven zijn of anders herschreven. Het genre loopt uiteen van jazz, swing, blues naar latin en global. Reflecterend over het leven, inspirerend, prikkelend, meditatief of juist vrolijk. Daarnaast gaan we ook graag improvisaties aan met andere muziekliefhebbers.

Jessica heeft enkele jaren de DJAM opleiding in jazz en lichte muziek te Amsterdam gevolgd, een jazzcombo gehad en enige jaren workshops gegeven in zangimprovisatie. Angela is lang actief geweest bij vocal group NEXT, waarin zij met een aantal vrouwen a-capella zong en de arrangementen verzorgde. Marian is van kinds af aan liefhebster van percussie instrumenten en speelt met name djembe en bongo.

Onze passie voor muziek wordt gekenmerkt door het plezier erin met elkaar en dat delen we graag met anderen! Wij zijn vooral goed inzetbaar voor een intieme gelegenheid met vrienden of collega’s maar ook voor een opening of een kleinschalig festival. Omdat wij dit doen als goede amateurs vragen wij een schappelijke vergoeding. Neemt u hiervoor contact op met Jessica Erdtsieck via j.erdtsieck@hetnet.nl

Email: j.erdtsieck@hetnet.nl

Contact: Jessica Erdtsieck

Website: https://www.jammama.jouwweb.nl

 

ACTUEEL
AGENDA

Contact Info

Stichting Kunst Rond de Venen –
Cultuurpunt Ronde Venen

Zoek

Webdesign: Zaat’s Idee Fotografie: Roos Uithol en Jan van Veen