OBS De Eendracht, Kunst op het Menu

 

Kunst op het menu bij OBS De Eendracht!

OBS De Eendracht is van oudsher een school met een team dat graag actief is op het gebied van handvaardigheid, muziek en dans. Bij gedenkwaardige momenten werd in het verleden – en nog altijd in het heden – graag gebruik gemaakt van externe docenten. Ook het team zelf wordt nog regelmatig geschoold om deze vaardigheden te blijven ontwikkelen. De Eendracht maakt ook jaarlijks gebruik van het kunst- en cultuuraanbod van de provinciale organisatie Kunst Centraal.

In aanvulling hierop organiseert de school nu Kunst op het Menu 2020: de kinderen nemen deel aan Ronde-Veens aanbod in de kunsten. Op drie woensdagochtenden in de eerste helft van 2020, worden er workshops gegeven door eigen leerkrachten van de school en door lokale kunst-vakdocenten. Met dit  kunstproject wil school door middel van het aanbieden van diverse kunstdisciplines de creatieve en muzikale ontwikkeling van de kinderen te stimuleren en vergroten.

Er zullen in de school exposities van de zelfgemaakte kunstwerken zijn, en aan het einde van elke atelier dag zullen er door een aantal groepen korte voorstellingen gegeven worden.

Het team van De Eendracht is blij om kunstenaars uit alle disciplines te mogen verwelkomen!

Het project wordt ondersteund door KRDV-Netwerk in het kader van de Matchingregeling

ACTUEEL
AGENDA

Contact Info

Stichting Kunst Rond de Venen –
Cultuurpunt Ronde Venen

Zoek

Webdesign: Zaat’s Idee Fotografie: Roos Uithol en Jan van Veen