Elza Vis, Binnenste-Buiten Verhalen

 

Elza Vis: Binnenste-Buiten, verhalen om je aan te warmen

Ik vertel korte en langere verhalen uit ‘de hele wereld’, sprookjes, legendes en zelfgeschreven verhalen. Bij voorkeur vertel ik aan groepen van 2- 100 (volwassen) luisteraars. Dit kan tijdens een diner, familiedag, herdenking, afscheid of ‘zomaar’ tijdens de koffie/thee of op een avond. Ik kan rond een door u aangedragen thema verhalen vertellen. Mijn voorkeur gaat uit naar verhalen met een meerwaarde, verhalen met betekenis. Ik ben géén cabaretier. Ook vertel ik (herschreven) Bijbelse verhalen. Regelmatig organiseer ik activiteiten om mensen met het ambacht van verhalen vertellen in aanraking te brengen. Ook wissel ik vaak mijn verhalen (op verzoek) af met een door mij gevraagde muzikant uit mijn netwerk.

Sinds december 2019 is het Verhalen Vertellen ingeschreven bij het Inventaris Immaterieel Erfgoed Nederland.

Doelgroep: bij voorkeur volwassenen, in overleg ook voor groep 7/8 van de basisschool

Lessen: op aanvraag: cursus (natuur-)verhalen vertellen

Werklocatie: vanuit huis

Email: elza@binnenste-buitenverhalen.nl

Contact: 06 23150498

Website: www.binnenste-buitenverhalen.nl                                 

Overige opmerkingen: op de website kun je je aanmelden voor de seizoensnieuwsbrief van Binnenste-Buiten

ACTUEEL
AGENDA

Contact Info

Stichting Kunst Rond de Venen –
Cultuurpunt Ronde Venen

Zoek

Webdesign: Zaat’s Idee Fotografie: Roos Uithol en Jan van Veen