Cultuurparade

 

 Cultuurparade logo 500x250

 

Cultuurparade Ronde Venen op 5 november 2022. 

Na het succes van vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven: op zaterdag 5 november vindt de tweede editie van Cultuurparade Ronde Venen plaats, wederom in Sociaal Cultureel Centrum De Boei (Vinkeveen). 

Op meerdere podia rondom de foyer in De Boei wisselen optredens van ca. 20-25 minuten elkaar af. Alle optredens zijn GRATIS toegankelijk voor bezoekers. En voor jong en oud  zijn er leuke en tot de verbeelding sprekende activiteiten gepland. De inwendige mens komt tussen de optredens door ook goed aan zijn/haar trekken want de Boei heeft een eigen restaurant.

 Programma Beneden-zalen en Boven-zalen:

2022 beneden Chantals programma

 2022 boven Chantals programma

 

 

 

Cultuurparade logo 500x250

 

 

Eerste editie Cultuurparade Ronde Venen 2021 was groot succes!

Toen ging het dak er nog nét niet af in Cultureel Centrum De Boei in Vinkeveen maar een gezellige drukte was het er absoluut wel! Ruim 600 mensen genoten gedurende de dag van of namen deel aan één van de veertien optredens en/of bezochten de geëxposeerde werken van kunstenaars van KunstRondeVenen of de continu film van  Historische Vereniging de Proosdijlanden.

Er heerste een gezellige en ontspannen sfeer en het enthousiasme van de deelnemers dat ze weer MOCHTEN optreden was erg aanstekelijk.

Alle optredens waren gratis toegankelijk voor bezoekers en speciaal voor de kinderen waren er leuke en tot de verbeelding sprekende activiteiten gepland in de foyer.

“Dit smaakt naar meer”, aldus de organisatie. 

De Cultuurparade was een initiatief van Cultuurpunt Ronde Venen. Een groot dankwoord aan alle vrijwilligers is op z’n plek: zonder hun hulp had het nooit zo’n groot succes kunnen worden.

Graag tot een volgende editie!

foto opening 300x250px

 

foto presentatoren 300x250px 

 foto dansers 300x250px

foto VAV ConAmore 300x250px

 

foto Triviant 300x250px

 

 

 

 

 

ACTUEEL
AGENDA

Contact Info

Stichting Kunst Rond de Venen –
Cultuurpunt Ronde Venen

Zoek

Webdesign: Zaat’s Idee Fotografie: Roos Uithol en Jan van Veen